Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، اویس ریاحی رییس دادگاه عمومی بخش کشکوییه رفسنجان با اشاره به اینکه تاکنون سازو کار‌های مشخصی برای رمز ارزها در کشور تعیین نشده و از سوی نهاد‌های مسئول درحال بررسی است، گفت: تاکنون برای هیچ وب سایت اینترنتی در این حوزه مجوز قانونی صادر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریاحی با اشاره به لزوم کاهش تلفات انرژی الکتریکی گفت: استفاده از انشعابات غیرمجاز توسط دستگاه‌های ارز دیجیتال باعث افزایش تلفات انرژی به میزان ۰.۶ درصد و افت ولتاژ برای مشترکان واقعی می‌شود.

وی گفت: دستگاه‌های «ماینر» (تولید ارز دیجیتال) دارای توان مصرفی برق در رنج‌های مختلف تا چندین کیلووات می‌باشند که کاربران این دستگاه‌ها عمدتا با استفاده از انشعابات غیر مجاز و با استقرار تجهیزات در کارگاه‌های متروکه اقدام به انشعاب‌گیری از شبکه برق فشار ضعیف می‌کنند.

رئیس دادگاه عمومی بخش کشکوئیه افزود: مراکز ارز دیجیتال که بدون ارائه مجوز، نبود تعرفه خاص و استاندارد‌های فنی لازم در مدار قرار گرفته‌اند، شرکت توزیع نیروی را در پیک تابستان با مشکل جدی مواجه می کنند.

وی تصریح کرد:برای جلوگیری از افزایش مصرف برق و اختلال در شبکه و استفاده غیرمجاز، دادگاه عمومی بخش کشکوئیه پس از هماهنگی نیروی انتظامی و صدور دستور قضایی ویژه مبنی بر جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز دستگاه‌های تولید ارز دیجیتال اقدام می‌نماید.

ریاحی بیان کرد:مردم ، شرکت‌های خصوصی و دولتی مراقب اپلیکیشن ها، نرم افزار ها، وب سایت‌های اینترنتی، ربات‌های تلگرامی، فیشینگ وب سایت‌ها و ایمیل ها، تبلیغات سو وب سایت ها، افزونه‌های مرورگر‌ها که برخی افراد سودجو تحت عناوین مختلفی اعم از استخراج و دریافت بیت کوین و ایر دراپ‌های رایگان و امثالهم با استفاده از بدافزار‌های آلوده اقدام به سوء استفاده از سیستم‌های رایانه‌ای و سرور‌های شرکت‌ها برای استخراج رمز ارز‌ها می‌کنند، باشند و هرچیزی را بدون دانش و اطلاع از آن دانلود و استفاده نکنند اخیراً در منطقه کشکوئیه تعداد ۵ دستگاه‌های ماینر کشف و ضبط شده است.

انتهای پیام/ی

کشف دستگاه ارز دیجیتال در کشکوئیه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۲۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • متخلفان استخراج غیرمجاز رمز ارز ١٠٠ برابر نرخ انرژی جریمه می شوند
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • آب‌های سطحی معابر به سرعت جمع آوری می‌شود+فیلم
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد
  • کشف پنج دستگاه خودرو سرقتی از مخفیگاه باند سارقان
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده