Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@09:41:23 GMT

آشنایی با انواع USDT و چگونگی استخراج تتر

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۰۶۳۰۷

آشنایی با انواع USDT و چگونگی استخراج تتر

 

تتر جزو ارزهای دیجیتال نوظهور با ثبات به شمار می رود و به دلیل پشتیبانی توسط دلار آمریکا در میان افراد از محبوبیت ویژه ای برخوردار است. دلیل اصلی پشتیبانی از این رمزارز ثابت نگه داشتن قیمت آن است. ارز دیجیتال تتر انواع مختلفی دارد. در ادامه این مقاله از پرفکت فا با آنها آشنا خواهید شد.

 

انواع ارز دیجیتال تتر

در حالت کلی سه نوع توکن تتر وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماهیت و ساختار همگی آنها یکسان است اما هر کدام در یک بلاک چین متفاوت قرار می گیرد.

انواع تتر عبارتند از:

Omini Layer USDT

اولین دسته از توکن های تتر که روی بلاک چین بیت کوین فعالیت می کنند Omini Layer USDT نام دارند. عبارت های 1،3 و bc1 در ابتدای آدرس کیف پول تترها نشان می دهد تتر مورد نظر در این دسته قرار دارد.

ERC20 USDT

دسته دوم تترها روی بلاک چین اتریوم قرار دارند. الگوریتمی که در این نوع تترها استفاده می شود ERC20 است. عبارت X0 در ابتدای آدرس کیف پول این نوع تترها نشان می دهد تتر مورد نظر در این دسته قرار دارد.

TRC20 USDT

سومین و آخرین نوع از توکن های تتر که بر بستر بلاک چین ترون فعالیت می کنند و الگوریتم به کار رفته در آنها TCR20 است در این دسته قرار می گیرند. در صورت مواجه با عبارت TX در ابتدای کیف پول بدانید تتر مورد نظر از نوع سوم است.

کیف پول های ارز دیجیتال تتر

همانطور که می دانید خطر از دست رفتن سرمایه و یا مسدود شدن حساب بر اثر نگهداری دارایی های دیجیتال روی صرافی های آنلاین زیاد است. بنابراین به منظور حفظ امنیت دارایی های دیجیتال خود نیاز به استفاده از کیف پول دیجیتال خواهید داشت. هر کدام از ارزهای دیجیتال توسط تعدادی والت پشتیبانی می شوند. در ادامه با برخی از والت هایی که از تتر پشتیبانی می کنند آشنا خواهید شد:

Coinomi Ledger Nano S Ledger Nano X Exodus Atomic MyEtherWallet Guarda

چگونگی استخراج تتر

محبوبیت رمزارز تتر در میان دیگر رمزارزها به خاطر ویژگی انحصاری آن نسبت به سایر رمزارزها یعنی ثبات و پایداری آن است. به همین منظور در چهارمین رده از لیست رمزارزها قرار گرفته است. این ارز با دو توکن USDT با پشتیبانی دلار آمریکا و EDUT با پشتیبانی یورو عرضه می گردد.

در واقع می توان از ارز تتر به جای دلار و یورو دیجیتالی استفاده نمود. ثابت بودن قیمت آن، تتر را تبدیل به یک جایگزین امن و مناسب برای دلار و یورو کاغذی کرده است. در ادامه می خواهیم با چگونگی استخراج تتر آشنا شویم.

استخراج ارز دیجیتال تتر

همانطور که می دانید برخی از رمزارزها دارای محدودیت عرضه هستند. مثلا ارز دیجیتال بیت کوین تنها به 21 میلیون واحد محدود است. اما تتر برای عرضه هیچ محدودیتی ندارد.

تولید تتر بر اساس میزان تقاضای بازار انجام می شود. به ازای هر تتری که به بازار رمزارزها وارد می شود یک دلار هم در ذخایر بانکی ذخیره می گردد تا ارزش آن حفظ شود.

در حالت کلی به منظور استخراج ارز تتر دو روش وجود دارد:

ماینینگ تتر سایت های استخراج رایگان

روش اول به کمک دستگاه های قدرتمند ASIC انجام می شود و طی آن حجم زیادی تتر تولید می گردد.

مشکل استفاده از این دستگاه مصرف برق زیاد، تولید حرارت و صدای بسیار زیاد است. بنابراین افراد و کابران عادی قادر به استفاده از آن نخواهند بود. زیرا به منظور استفاده از این دستگاه نیاز به مجوز استخراج و یک مکان دور از شهر و اختصاصی خواهیم داشت.

 دومین روش به منظور استخراج تتر استفاده از سایت های استخراج رایگان است. برای این منظور یک سری سایت طراحی شده اند که در ازای انجام عملیاتی نظیر نظرسنجی، بازی و تماشای فیلم به کاربران خود تتر هدیه می دهند.

در واقع می توان گفت آسان ترین روش کسب تتر همین روش است.

در این روش سرعت دریافت تتر بسیار کم است. با این حال از مزیت های این روش می توان به هزینه کم و میزان آلودگی کمتر آن اشاره نمود.

برخی از این سایت ها که به این شیوه تتر ارائه می دهند عبارتند از:

Fire Faucet Freetether Coinmonster

نکته مهم: همگی سایت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند و به این شیوه تتر ارائه می دهند معتبر و قابل اطمینان نیستند. لذا به منظور دریافت تتر به این شیوه حتما به معتبر بودن سایت توجه کنید.

برای اینکه بهترین سود را از بازار رمزارزها کسب کنید می توانید تتر را به عنوان واسطه به کار ببرید. زیرا تتر به عنوان پایدارترین و با ثبات ترین رمزارز شناخته می شود که ارزش آن با دلار آمریکا همواره برابر است.

ویژگی بارز ارز دیجیتال تتر استیبل کوین بودن آن است. به همین خاطر به هیچ عنوان امکان استخراج آن وجود ندارد. اما برای کسب تتر روش های گوناگون زیادی وجود دارد. دستگاه آی سیک به عنوان اولین روش محسوب می گردد که به دلیل مصرف برق زیاد و تولید حرارت و آلودگی صوتی قابل استفاده برای مردم عادی نیست و نیاز به مجوزهای خاص دارد. اما روش دوم دریافت تتر به عنوان پاداش در ازای بازی، تماشای فیلم و... است که به صورت رایگان از سایت هایی که در این زمینه طراحی شده اند به کاربران هدیه داده می شود.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: تتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۰۶۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است که در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران

مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

گفتنی است، بر اساس اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور امروز؛ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی زیر بار می‌رود و شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک اجرا خواهد شد.
در حوزه انتخابیه تهران ۴ هزار شعبه به صورت تمام الکترونیک، آماده اخذ رأی هستند.

دومین دوره از انتخابات مجلس دوازدهم جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229499 برچسب‌ها انتخابات مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد
  • آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند 
  • پرداخت‌ های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند؟
  • (ویدئو) نجات ۱۶ توله خرس سیاه در خطر انقراض از استخراج کیسه صفرا